In-zich-t | Praktijk voor Coaching, Cranio, Hartcoherentietraining en NEI - Kalmthout

COACHING

. . .

Ik herken jouw verhaal.

Ik herken jouw verdriet, jouw angst, jouw pijn, jouw woede en jouw frustraties. 


Zullen we er samen naar kijken?

Zullen we samen op pad gaan, jij en ik?


Laat ons samen zien hoe we jouw verdriet kunnen milderen.

Deel jouw angst met mij en ik help je hem overwinnen.

Rijk me jouw hand en we kijken samen naar jouw pijn en hoe we ze kunnen verzachten.

Toon me jouw woede en we voelen samen waar ze in jouw lichaam zit en hoe je ze kan loslaten.

Vertel me over jouw frustraties en we gaan voelen wat ze met je doen en hoe we jou ervan kunnen bevrijden.


Stap voor stap gaan we samen op weg.

Door gesprek hoor ik jou als mens.

Door de zachte cranio help ik jouw hele fysieke-energetische systeem terug ontspannen en herstellen, ga je loslaten wat je belemmert en terug contact maken met jouw oorspronkelijke blauwdruk.

Door de juiste ademhaling leer jij een manier om jezelf te ontspannen en te herstellen.

Door NEI ruimen we energetisch emotionele blokkades op die je lichaam heeft opgeslagen en die jouw levensenergie nu blokkeren.


Stap voor stap, samen op pad.


DaniëlleCoaching vertrekt van het definiëren van jouw specifieke hulpvraag.  Het biedt je geen pasklare antwoorden maar rijkt handvaten aan om antwoorden te krijgen op levensvragen waar jij mee zit, zoals b.v.


  • Wat wil ik écht? (zingeving)
  • Hoe moet ik verder? (b.v. na een verlies)
  • Waarom heb ik die burn-out?/die klachten?/die paniekaanvallen?


Het doel van een coachingtraject is In-Zich-t te krijgen, de dingen duidelijk en scherp te stellen, zodat jij op basis hiervan bewust actie kan nemen in de toekomst, er dingen in beweging worden gezet, de vicieuze cirkel doorbroken wordt.


Ik werk met verschillende methoden om de onderliggende emoties en motieven zichtbaar te maken. Ervaring leert dat eenmaal men de oorsprong, het "Waarom" begrijpt, men het kan plaatsen en ook verder kan met zijn leven. Praten helpt, creatieve technieken brengen dingen duidelijker in beeld. 


Wanneer het duidelijk wordt dat er trauma speelt kan het aangewezen zijn om b.v. ook Cranio of NEI in te zetten zodat we ook de fysieke impact, die doorwerkt tot op celniveau, kunnen opruimen.


Wie kiest voor coaching kiest voor een traject.  Verandering kost tijd, het verwerven van In-Zich-t en komen tot groei kost tijd, dat doe je niet even snel tussendoor.  Het is ook  geen "pilletje-slikken-en-klaar" middel.

Maar wie het zichzelf gunt,  start een boeiende reis naar de beste versie van zichzelf!


Iedereen is welkom in mijn praktijk. Indien blijkt dat er meer gespecialiseerde hulp nodig is zal er aanbevolen worden ook psychologische en/of medische hulp te vragen.

In-zich-t | Coaching

VERLIES EN ROUW


"Enkele maanden geleden is mijn broer uit het leven gestapt.  Een ingrijpende gebeurtenis.  Hoewel ik mezelf had gezegd dat ik hier geen schuld aan had en dat ik verder moest met mijn leven, bleek dit gemakkelijker gezegd dan gedaan.  Het verlies woog ongelooflijk op mij en lag letterlijk op mijn borstkas.  Ik ben blijven gaan, tot een ongeluk met de fiets me duidelijk maakte dat ik het toch niet trok.  Tijdens de eerste sessie met Daniëlle werd er letterlijk een kraan open gezet. Een stroom aan emoties die tot op dat moment hun weg naar buiten nog niet hadden gevonden. Nadien kon ik eindelijk terug ademen! Het was een start die me hielp  om het afscheid van mijn broer draaglijk te maken.  Na een 4-tal sessies heb ik eindelijk een manier gevonden om mijn broer niet los telaten, maar op een andere manier vast te houden. 

Dank je wel, Daniëlle"

(A.B. - vrouw, 36 jaar)


In-zich-t | Coaching

JEUGDTRAUMA


Danielle is een heel rustig en warm persoon. Zij is zeer empatisch. Mijn verhaal kreeg alle ruimte, ik kreeg zicht op het ontstaan van mijn probleem. Pas nadien zijn we naar de toekomst en oplossingen gaan kijken.  Op zeker moment stelde ze ook een cranio-sessie voor.  Het was een bijzondere ervaring. Ook hier werd naar mijn vraag gekeken en mijn lichaam reageerde hierop!

(L.V.)